Uw kind aanmelden

U kunt uw kind aanmelden bij de school van uw keuze. Hiervoor vraagt u bij de school zelf het aanmeldformulier op. Alle onze scholen gebruiken dezelfde manier van aanmelden.

 

Een overzicht van al onze scholen → 

Aanmelden voor de nieuwsbrief

U kunt zich hier aanmelden voor de nieuwsbrief van LiemersNovum.

Klik hier voor onze eerdere nieuwsbrieven →

Door u aan te melden voor onze nieuwsbrief geeft u LiemersNovum toestemming uw gegevens te gebruiken. LiemersNovum bewaart uw naam en emailadres om u de nieuwsbrief te kunnen toesturen. Behalve bij ons komen uw gegevens ook terecht op de server van Mailchimp, het programma dat we gebruiken om onze nieuwsbrief te versturen. Schrijft u zich uit voor onze nieuwsbrief, dan verwijderen wij na [PERIODE INVULLEN] uw gegevens.

 

U hebt recht op inzage in of rectificatie of het wissen van uw gegevens. U kunt uw toestemming om uw gegevens te gebruiken weer intrekken. Ook hebt u het recht om bezwaar te maken tegen het verwerken van je gegevens en om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (autoriteitpersoonsgegevens.nl). Als u geen toestemming geeft uw gegevens te gebruiken, betekent dat dat wij u niet langer onze nieuwsbrief kunnen toesturen.